Të parë të gjitha dosjet – Blerja e pajisjeve për individët dhe kompanitë

I riGA24XT-H510 DETEKTOR DE GAZIT GASALERTCLIP TECHNOLOGIX ALARM GAZI DETEKTOR CHIP GA24XT H510 H2S C 90,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 12 PLATFORMA PËR NGARKIMIN DHE SHKARKIMIN, NDËRTIMIT, MATERIALET, MATERIALET E PLATFORMËS 1.000,00 €   LOT 12 NJËSITË SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riVEÇANTË 8-METER SHTRIRJE TR8 PËRFORCUAR PËR SEKSIONE TË VEÇANTA JASO JASO VINÇA VINÇ TR8 3,000.00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 6 VALLAS POLIPROPILEMO 1 × 1 METËR PËR NGJARJET SPORTIVE, SIGURIA RRUGORE SIGNAGE 180,00 €   Lot 6 njësitë SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riTORPEDOS KUTI KRYQËZIM 256 MARKË FIBRA OPTIKE TE CY6849, KUTITË E FIBRAVE OPTIKE HORIZONTALE 256 1.500,00 €   shumë 10 copa SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 10 GROUND PICA ARMENGOL 2 MILION, DUKE E BAKRIT PIKES TERREN TOKËZIMIT BAKRI LËRIM 2 METRA 100,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riDRÄGER PARAT PARAT C-C SOFT-PACK R53555 EDHE FËMIJËT, VETË-SHPËTIMIT, SHPËTIMI EMERGJENTE, ZJARRFIKËSIT, POLICIA, FRYMËMARRJE E AJRIT AUTONOM 100,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riSMT2200I SAI SAI 2200 UPS ZGJUAR BATERI, UPS FURNIZIM TË PANDËRPRERË ME ENERGJI ELEKTRIKE, INDEPENDENT, 2200VA, PRODHIMI 230V, 1.98KW PUSHTET 600,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLEGNA INGLETADORA LAZER SR-300-A7, SIERRA DE MADERA LEGNA SR300 A7, INGLETADORA LAZER LEGNA SR 300 300,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riBANDSAW – 1101 ST STARRETT SHKURTIMET SHPEJTË DHE TË SAKTË NGA 0 DERI NË 45 ° C. 100 NË 0 DHE 60 MM NË 45 ° C. 3 REVERSE 200,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riBELTING KOMPRESOR ABAC HP3 B2800B-25-V CAR DREJTUAR VAKUM AJER KOMPRESOR ABAC 25 HP3 LT25 LT B2800B-25 HP3 300,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI ri1050 B KARCHER HD RONDELE PRESION TË LARTË RONDELE PRESION KARCHER UJI I FTOHTE HD 1050 B 900,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riARIZONA PAJISJE SPECIALE KIT FIBRA SHKALLËT, KËMBËT RREGULLUESHME, TË QËNDROJË ME RROTA TË LARTË, UNCLOGGING KANALIZIME, ZGJEROHET KËMBËT GJERËSI 100,00 €   LOT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 2 KOSHA I IMI HOISTING BOSHT, FILLER SHPORTË MATERIALE PUSET MINIERAT, MJETET E TRANSPORTIT KAFAZ SHPORTA TELA MATERIALE. 600,00 €   LOT 2 njësi SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 10 MARANGOZ MACE RRESHTERË, MACET APO VIDA GODITJEN, GODITJEN HEKUR CAT, LOT 10 NJËSI 125,00 €   shumë 10 copa SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLIFELINE UNILINE 16 UNI-EN 795 C, HORIZONTAL JETËSORE UNILINE UNI-16 ÇELIKU PËR TË ANKORUAR SOPROTES 600,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 4 KARROCA PORTAIL PUNË TË LEHTA KUTI 220/380 MARK GEWISS, KUTI TË LEHTA MOBILE RROTA TRIFASICO MONOFASICO 800,00 €   LOT 4 NJËSITË SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT CANALETA KEYNET VERDHË PËR PVC FIBER OPTIC QENDRËS SË TË DHËNAVE, RRJETET KABLLORE KANALIZIM 40,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 18 KËMBËT + 6 TABAKA TRIBUNË ZARGES ALUMINI, ALUMINI SCAFFOLDINGS CELULAR ZARGES 18 KËMBËT TRIBUNË 6 TABAKA GRUMBULL ALUMINI ZARGE 10.000,00 €   LOT 18 + 6 njësitë SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riBRIDGE DRITË PARALAJMËRIM MAKINAVE TË LEHTA 12V KULMI, EMERGJENTE MAKINË RRADHËS URË KAMION MONTUAR 12 V 300,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riTRACTEL EVAK 500 MANUAL HEQJEN LITAR SHPËTIMI, TËRHEQJE DHE HEQJEN ME LITAR EVAK 500 TRACTEL 550,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riPERTIGA DAVIT KONG PAS ORTLES STELVIO TREKËMBËSH CANE SHPËTIMIT DAVIT ORTLE KONG ESTELVIO 1.300,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riPATES PELDANEO PUSETA KULMET SHKALLË, DOKE POZOS KANALIZIME, PUSETAVE KANALIZIME 375.00 €   LOT 75 NJËSITË SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riSHUMË 10 KUTI 10 NJËSI, FISCHER 50436 FIS H H 14 X 70 RRJETË PLASTIKE GROUTING SPIRANCË MËNGË 100,00 €   Lot 10 Boxes SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 10 COPË TË REJA, ALUMINI CARABINER GODITJE APERTURE MADH 100 MM, KARABINERS ALUMINI LIDHËS TË MADH TË SIGURISË BAZAT E MËDHA 450,00 €   shumë 10 copa SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 10 PAS ANTIFALL JETËS CARABINER GREP BIG 100MM, ANKOROHEN GODITJE TË DYFISHTË RRIP DHE ADSORBER, ARRESTERS VIJA E JETËS 500,00 €   shumë 10 copa SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 10 PAS GODITJE JETA ANTIFALL CARABINER GODITJE MEDIUM 50MM DYFISHTË RRIP SPIRANCË DHE ADSORBER, ARRESTERS VIJA E JETËS 300,00 €   shumë 10 copa SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 28/30 ÇIFTET WALKI DHËNËSE STACIONET VERTEX STANDARD RADIO FNB-V800EEX 7.2V 1100MA ATEX DHE MOTOROLA, NGARKUESIT EDHE STACIONEVE 1.500,00 €   LOT radio dore marrëse SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riLOT 47 IGENA NJËSITË V20 TË QËNIT, DHE DY LINJA VERTIKALE NËPËRMJET IGENA 3 6M, LIFELINES VERTIKALE, PJESË INTERMEDIATE CRISBE, PAKETIM I RI ORIGJINAL 1,600.00 €   LOT 47 + 2 NJËSITË SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riÇIKRIK ÇIKRIK CAPSTAN MAKINË MINIERAVE ELEKTRIKE 10KN 10 KN, 10 KN ELEKTRIKE ÇIKRIK LITAR TELI 10T PËR SHITJE QIRA 12.000,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riMITTELMANN MRG9 PAJISJE KURRIZIT RELEGATION PËRFSHIRË RAPPEL RESCUE 341 MRG / 9 CE EN 341 KY I RI 750,00 €   UNIT SHPORTËPAMJE TË SHPEJTËI riHIMOINSA KVAS GJENERATOR 250 KV 2005, HIMOINSA DRITA GROUP, PREOWNED 250 KV, 2300 ORË. GJENERATOR USED

Origen: Të parë të gjitha dosjet – Blerja e pajisjeve për individët dhe kompanitë